Parkmetall #18

27 mars, 14.00 - Vi är tillbaka!

Vi börjar året med en parkmetall ute vid S:t Lars. Där finns det goda möjligheter att ha en öppen eld, samt bra sittplatser (det kommer vara blött i marken).

Vi tar med en säck björkved som vi hittade på K-Rauta. Så torr ved torde inte vara ett problem. Notera också att vi har valt tiden 14, så att det förhoppningsvis inte är för kallt/mörkt när vi kommer dit.

Glöm inte att skicka in dina låtar. Maila oss ifall du vill komma åt ftp-servern, men inte vet hur man gör. Annars går det bra att skicka in via mail.

En liten vägbeskrivning: Tag 6:ans buss mot S:t Lars. Kliv av på slutstationen som heter just S:t Lars. Gå tillbaka över bron som bussen precis passerade. Sväng vänster efter bron och gå längs med ån tills du är framme. Rimligtvis borde man ju kunna gå av på busshållplatsen innan S:t Lars istället. Men det var på detta sättet vi hittade dit i alla fall.

Åker ni från Malmö med buss 130 eller 131 (Södervärn, Värnhem, Konserthuset) så kan ni kliva av på S:t Lars trädgårdsgatan. Det torde vara ganska nära att gå därifrån. Dock får ni bruka ert eget lokalsinne för att hitta.

Parkmetall?

Parkmetall är ett initiativ för att främja spridningen av hårdrock i Lund utanför de enskilda hemmen. Detta initiativ har tagits då Lunds utbud av musik i krogsammanhang och liknande inte passar oss.

Under sommartiden så sitter vi i park, dricker öl och lyssnar på god musik. Alla som kommmer får välja musik.

Låtar!

Glöm inte att skicka in låtar för helvete. Läs mer om hur du gör.

Läs mer

Hårdrockskalender
Se vad som finns att göra.

Vår stereo
Mest för den tekniskt intresserade.